2 Nisan 2010 Cuma

ARANIN KIZ FUL




Filmin Konusu:

Öcelikle film erotik film kategorisindedir.18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır. Film bir kızın hayatına giren erkeklerle yaşadığı cinsellik deneyimlerini yansıtıyor.Ayrıca filmin verdiği mesajiyi bir aşk ve cinsellik arasındaki orantı.


ARANIN KIZ bölüm 1



ARANIN KIZ BÖLÜM 2



ARANIN KIZ BÖLÜM 3



ARANIN KIZ BÖLÜM 4



ARANIN KIZ BÖLÜM 5

ZİRVEDEKİLER


Filmin Konusu:

Snowboard’un öncülerinden Shawn Farmer, Nick Pereta, Terje Haakonsen ve artık snowboardda bir fenomen haline gelmiş, zirvedeki yıldız sporcular Shaun White ve Hannah Teter, gezegenin en zorlu doğal arazilerinden biri olan Alaska’nın karlarla kaplı dağlarında birbirinden çok farklı sebeplerle snowboard yapmak için biraraya geliyor.

Yorum: Film-belgesel arası film dağ sporlarına ilgisi olanlar için bulunmaz bir fırsat.Snowbord sahneleri muhteşem bence seyredin.İyi seyirler.........

AÇIKLAMA:
Süre:1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi:02 Aralık 2005 (ABD)
02 Aralık 2005 (ABD)
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Belgesel, Spor


ZİRVEDEKİLER BÖLÜM 1





ZİRVEDEKİLER BÖLÜM 2





ZİRVEDEKİLER BÖLÜM 3





ZİRVEDEKİLER FİLMİ

AMERİCAN GANGSTER



Filmin Konusu:

New York’un önde gelen suç patronlarından birisinin şoförlüğünü yapan Frank Lucas’ın varlığından patronu ölene kadar hiç kimsenin haberi yoktur. Ancak patronunun aniden ölümü üzerine kendi imparatorluğunu kurmak ve Amerikan Rüyası’nın kendine özgü versiyonunu yaratmak için gereken açık kapıları keşfeder ve kolları sıvar.

Frank Lucas, zekâsı ve katı çalışma ahlâkı sayesinde kısa sürede Harlem bölgesindeki uyuşturucu ticaretinin kontrolünü eline geçirir.

AMERİCAN GANGSTER 1.BÖLÜM



AMERİCAN GANGSTER 2.BÖLÜM



AMERİCAN GANGSTER 3.BÖLÜM



AMERİCAN GANGSTER 4.BÖLÜM



Kışkırtma Full İzle(+18 Erotik)






Filmin Konusu:

Venedikli, 20 yaşındaki güzel Carla, erkek arkadaşı Matteo'nun gelip kendisini ziyaret etmesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi aramaktadır. Emlakçı Maria, Carla'nın karşı koyamayacağı bir şekilde ona olan cinsel ilgisini belli eder. Matteo, içinden gelen bir sesle olanları tahmin eder ve Londra gezisini iptal eder.

Carla, Matteo'nun kendisinden ayrılmasına, Maria'nın eski kocası Mario'yla yakınlaşarak tepki verir. Mario, Carla'yı çılgın bir Londra partisinde değişik erotik oyunlara dahil eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla'yla Londra'da buluşmaya karar verir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla'yı daha tutkuyla istediğini anlar.

kışkırtma bölüm 1



kışkırtma bölüm 2


kışkırtma bölüm 3





Kurtlar Vadisi Pusu 85.Bölüm Full İzle

Star tv nin sevilerek izlenen Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni 85. bölümü 1 Nisan 2010 Perşembe akşamı günü ekranlara geliyor. http://film-funclub.blogspot.com/.85.bölümünde ilginç olaylar devam ediyor. Kurtlar vadisi pusu 85.bölümde bu sorulara cevap arayacağız.


-Memati, Polat’ın Ünsal’ın arabasına yerleştirdiği bombadan nasıl kurtulacak?


-Ünsal, bombayı kimin yerleştirdiğini öğrenecek mi? Zaza ve adamlarını yakalamak için operasyon düzenleyen Memati, İskender’e ulaşabilecek mi?


-İskender, neden silahını kendi kafasına dayayacak? Kendi evinde Polat ve Gaye’yi birlikte gören Ebru ne yapacak?


-Polat ve Ebru’nun evliliği bitecek mi? Polat’ın Ünsal’dan kurtulmak için yeni planı ne olacak? Polat, Feller’in karşısına nerede çıkacak? Feller, Polat’ın sırrını öğrenecek mi?


Kurtlar Vadisi pusu 85. Bölüm videoları eklenmiştir





















kurtlar vadisipusu 85. blm kisim 8

.




kurtlar vadisipusu 85. blm kisim 9 son

1 Nisan 2010 Perşembe

Rehine Hostage full izle Türkçe Dublaj


Rehine | Hostage full izle |Türkçe Dublaj
Rehine Hostage film izle

Yapım:2005 ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Florent Emilio Siri
Süre:1 saat 53 dakika.
Oyuncular:Bruce Willis, Robert Knepper(Lost’da ki meşhur T-Bag), Ben Foster, Marshall Allman, Jonathan Tucker
Filmin Konusu: Jeff Talley Los Angels polis departmanında basarılı bir arabulucudur. Jeff bir adamın kendi karısını ve çocugunu rehin alarak intihar etmek istediğini karısını ve cocuğunuda öldürmek isediğini söler. Jeff bu görevden başarısızlıkla çıkar .Çocuk ve kadın sağ cıkamamıştır. Jeff bunalıma girer ve küçük bir kasabada çalısmaya başlar. O sırada 3 genç basit bir araba hırsızlığı için o kasabanın en zengini olan büyük bir muhasebecinin evine girer ve kücük bir tahlisizlik sonucu aileyi rehin almak zorunda kalır. Aslında o ailede sıradan değildir . Babaları cok büyük bir mafya nın muhasebeciliğini yapmaktadır ve milyonlarca dolar parasını o evde saklamaktadır. Bu durumdan haberdar olan mafya işi çözmesi için jeffin ailesini rehin alır ve işler sarpa sarar . Büyük bir çıkmazdadır artık aksiyon ve gerilim dolu bir film.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4