17 Şubat 2009 Salı

Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Komedi / Romantik

Yönetmen : Murat Şeker

Senaryo : Murat Şeker, Selami Genli
Oyuncular : Murat Akkoyunlu, Erhan Emre, Ayten Uncuoğlu, Fahriye Evcen, Ali Erkazan, Sarp Apak, Suzan Aksoy, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk, Tim Seyfi, Rahşan Gülşen
Yapımcı : Murat Şeker

Müzik : Serhat Ersöz

Süre : 1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Filmin Konusu :
Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.







Filmi Tam Ekran izle


Bedava film izle

Rowan Atkinson'un canlandırdığı eski bir televizyon serisidir. İlk olarak ITV isimli İngiliz televizyonunda 1990 yılında gösterilmiştir. Rowan Atkinson, Robin Driscoll, Richard Curtis ve Ben Elton bu dizinin yapımını üstlenmişlerdir. Toplam 14 bölümden oluşan Mr. Bean serisinin dışında 10 tane Mr. Bean skeci ve 2 tane de filmi bulunmaktadır.

İlk bölümü 1 Ocak 1990'da yayınlanan dizinin son bölümü 31 Ekim 1995'te yayınlanmıştır. Dizi, Rowan Atkinson tabiriyle "yetişkin adam bedeninin içindeki çocuk" olan Mr. Bean'in maceralarını anlatır.
Mr.Bean sitesi
Sayfa etiketleri:mr.bean,bay ben,mr.bean ın maceraları,mr bean izle,bedava film izle,film izlesene,filmler,filmleri izle,seyret,bedava film seyret,online film izle,filmleri izlesene,video izle,bay bean ın filmini izle,komik,süper komik,izle,seyret,yabancı komedi,yabancı komedi izle,mr. Bean komedisi izle...



Komedi filmi izle







Yönetmenliğini Frank Oz'un yaptığı Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman ile Ewen Bremner'in başrolleri paylaştığı "Cenaze'de Ölüm" ("Death at? the Funeral") 2007 yapımı bir komedi-dram örneği.



Filmde, Daniel ve Robert’in babalarının ölümü, tüm aile üyelerini, ölünün yasını tutmak üzere bir araya getirir. Tabuttaki yanlış adam çıkarılıp babalarının bedeni yerine konunca, son görevlerini hatasız yerine getirebileceklerini sanırlar ama yanılırlar. Kuzenlerinin uyuşturucu hap almış sevgilisi, tabuttaki adamın canlı olduğunu iddia eder. İki kardeş ortalığı yatıştırmaya çalışırken tören tam bir kargaşaya döner.


















FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDEKİ KARE TUŞUNU TIKLAYINIZ...


Hikayemiz üç sincapın evlerinin bir yılbaşı ağacı satan firma tarafından kesilmesiyle başlıyor. Üstelik bu olurken minik sincaplar hala kovuklarındadır. Ağaç şirket tarafından Ian Hawk (David Cross) ‘a gönderilir. Hawk Los Angeles’ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville (Jason Lee)’in kolejden oda arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records’a bir şarkısını presente etmek için gider ve eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler.

FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDEKİ KARE SİMGESİNİ TIKLAYINIZ

ALVİN VE SİNCAPLAR CD 1

ALVİN VE SİNCAPLAR CD 2


Üst düzey bir sualtı komandosu olan Shane Wolfe, anneleri hükümet görevlisi olan beş çocuğa bakıcılık yapmakla görevlendirilir. İlk başta böyle bir görev aldığı için içerlenen Wolfe, karşısındakilerin çocuktan çok canavarlara benzediğini fark edince görevinin hiç de kolay olmayacağını anlar.



Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız



Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız


Senaryosunu Eric Red ve Jake Wade Wall’ın yazdığı ve yönetmenliğini Dave Meyers’in yaptığı filmde, Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton ve Neal McDonough oynuyor. Filmin müziklerini Steve Jablonsky, görüntü yönetmenliğini James Hawkinson yaptı.

83 dakikalık aksiyon-gerilim-korku türündeki filmde, üniversite öğrencisi iki sevgili Grace Andrews (Sophia Bush) ve Jim Halsey’nin (Zachary Knighton) sömestr tatilinde 1970 model Oldsmobile 442 ile heyecanlı bir seyahate çıkmaya karar vermesi ve bu eğlenceli ve heyecanlı seyahatin, gizemli otostopçu John Ryder’ı (Sean Bean) arabalarına almalarıyla korkunç bir kabusa dönüşmesi anlatılıyor.

Yönetmen: Dave Meyers
Oyuncular: Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton, Neal McDonough
Senaryo: Eric Red - Jake Wade Wall
Müzik: Steve Jablonsky
Görüntü Yön: James Hawkinson
Tür: Aksiyon-Gerilim-Korku
Süre: 83 Dk.
Yapım Yılı: 2007
Ülke: ABD
Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik
Filmin sitesi


FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDEKİ KARE İÇARETİNİ TIKLAYINIZ...



OTOSTOPÇU FİLMİ İZLE
CD1







CD2







CD3





Karanlıklar Ülkesi veya orijinal ismiyle Underworld, 2003 tarihli bir korku/aksiyon filmidir. Filmin konusu vampir ve kurtadamların gizli tarihidir; hikayede kurtadamlara Lycan denir, bu lycanthrope yani "likantrof, likantrofi hastası, kurt veya başka bir vahşi hayvan olduğuna dair delüzyonlar sahibi kişi". Her ne kadar filme karşı çok çeşitli tepkiler oluşmuş olsa da (çok kötüden çok iyiye kadar), film bir nevi kült yaratmıştır. Ana hikaye Death Dealer ("Ölüm Satıcısı/Taciri") yani Lycan avcısı olan kadın vampir Selene (Beckinsale) etrafında gelişir. Selene stajyer hekim Michael Corvin'i (Speedman) lycan lideri Lucian'dan kurtardıktan sonra ona karşı ilgi duymaya başlar. Fakat Lucian Michael'i ısırmış böylece Michael'i de bir kurtadam yapmıştır. Selene görevini yapıp onu öldürmesi mi yoksa hayatını riske ederek onu kurtarması mı gerektiğine karar vermek zorundadır. Underworld: Evolution isimli bir devam filmi 20 Ocak, 2006'da gösterime girmiştir.


CD1

CD2



Yönetmen: Anders Banke
Senaryo : Daniel OjanlatvaOyuncularPetra Nielsen, Grete Havnesköld, Emma Åberg, Jonas Karlström, Måns Nathanaelson
Filmin Türü: Korku, Komedi
Orijinal Adı : FrostbiteYapımcı FirmaCinepost Studios
Yapım Yılı : 2005Yapım Ülkesi İsveç
Orijinal Dili: İsveççe
Filmin Süresi: 83 dakika
Dağıtıcı Firma: Bir Film
Vizyon Tarihi 30.06.2006

Henüz 17 yaşında bir genç kız olan Saga ve doktor olan annesi Annika yeni bir şehre taşınırlar. Genetik tıp konusunda uzman olan Annika bu şehirdeki hastanelerden birisinde iş bulmuştur. Saga güneşin bulutların arasından yüzünü göstermediği bu kente alışmakta güçlük çekerse de okulda tanıştığı tuhaf arkadaşı Vega sayesinde kendine yeni arkadaşlar edinmeye başlar. Saga ve annesi için her şey yoluna girmiş gibi gözükse de, annesinin çalıştığı hastanede bir şeyler ters gitmektedir. Kısa süre içinde herkesin kanını donduran şüpheli ölümler ve kazalar yaşanmaya başlanır. Genetik bir hastalığın tedavisi için kullanılan ilaçların yanlış bir ele geçmesi ile işler iyice çığrından çıkar. Gözün kar ve buzdan başka bir şey görmediği bu karanlık şehir korkunç bir sır gizlemektedir.

Vampir türünün son yıllardaki en başarılı örneklerinden birisi olan “Frostbite – Vampilerin Şafağı” güçlü atmosferi ve zekice senaryosu ile göz dolduruyor. Yönetmenliğini Anders Banke’nin üstlendiği film türün tüm klişelerini tersyüz ederek kullanıyor. Gün ışığının hiç görünmediği bir ortamda kendilerine yaşam şansı bulan vampirlerin ürkütücü hikayesi ilerlerken, türün meraklılarını sevindirecek pek çok ince mizah ürününe sahip senaryo ‘Vampirlerin Şafağı’ benzersiz bir seyirliğe dönüştürüyor.
BEDAVA FİLM İZLESENE
CD 1 İZLE


CD 1 TAM EKRAN İZLE

CD 2 İZLE

CD 2 TAM EKRAN İZLE



DEHŞET GEZEGENİ KORKU FİLMİ İZLE

Tür : Aksiyon / Korku / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2007
Yönetmen : Robert Rodriguez
Senaryo : Robert Rodriguez
Görüntü Yönetmeni : Robert Rodriguez
Müzik : Graeme Revell , Robert Rodriguez , Carl Thiel
Yapım : 2007, ABD


Oyuncular

Rose McGowan (Cherry Darling) , Freddy Rodríguez (El Wray) , Michael Biehn (Şerif Hague) , Jeff Fahey (J.T.) , Quentin Tarantino (Tecavüzcü) , Bruce Willis (Lt. Muldoon) , Rebel Rodriguez (Tony Block) , Michael Parks (Earl McGraw) , Nicky Katt (Joe) , Rosario Dawson (Abernathy)

William ve Dakota Block, bir gece arka bahçelerinden gelen seslerle uyanırlar. Neler olduğunu anlamak için dışarı çıktıklarında karşılaştıkları manzara dehşet vericidir.

Yaşanan bir patlama sonucu, ortalığa garip bir gaz yayılmıştır ve bu gazı soluyan insanlar, şiddet düşkünü canilere dönüşmüşlerdir. Giderek saldırganlaşan insanlar ortalığa dehşet saçmaktadırlar. Saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry ve eski erkek arkadaşı Wray’nin de William ve Dakota’ya katılması ile birlikte olayların gizemini araştırmaya başlarlar.

Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino’nun iki film birden projesi olarak birlikte çektikleri Grindhouse’un Rodriguez yönetimindeki ikinci parçası olan Dehşet Gezegeni, eleştirmenler tarafından da başarılı bir çalışma olarak değerlendirildi. Özellikle Frank Miller uyarlaması Günah Şehri’nden sonra yönetmenin çalışmaları sinemaseverlerde büyük bir merak uyandırıyor.

Sayfa içeriği:korku filmi,korku filmleri,bedava izle,bedava,film izlesene,,bedava film izle,online film izle,film seyret,sinema izle,video,izle,bedava video,yüklemeden film izle,internetten film izle,dehşet gezegeni,yni korku filmleri,2007 korku filmleri,yeni filmler,2007 de gösterime giren filmler,bedava film izle,filmler


CD1

CD 1 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA

CD2

CD 2 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA
CD3

CD 3 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA









Tür : Fantastik / Komedi / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 29 Aralık 2006

Yönetmen : Shawn Levy

Senaryo : Robert Ben Garant , Thomas Lennon , Milan Trenc (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro

Müzik : Alan Silvestri

Yapım : 2006, ABD





Oyuncular



Ben Stiller (Larry Daley) , Robin Williams (Theodore Roosevelt) , Dick Van Dyke (Cecil Fredericks) , Steve Coogan (Napoleon) , Patrick Gallagher (Attila the Hun) , Carla Gugino , Stefán Karl Stefánsson (voice) , Owen Wilson (Jedidiah)



Koskoca bir tarih müzesinde kopyaları sergilenen tarihi kişiliklerin en az sizin kadar canlı olduklarını farketseniz ne yaparsınız? Ulusal Tarih Müzesi’nde gece bekçisi olarak yeni göreve başlayan Larry, bir gece birden bire canlanıveren bu donuk mumyaları görünce inanılmaz bir şok geçirir.



Gece herkes elini eteğini çektikten sonra canlanarak müzeyi birbirine katan bu mumyalar, Larry için tam bir baş belası olur. Çünkü bu işe çok fazla ihtiyacı vardır ve tüm bu zorluklara rağmen müzedeki asayişi sağlayarak işini kaybetmemeye çalışacaktır.


Sürüsüne Bereket ve Pembe Panter gibi filmlerin yönetmeni olan Shawn Levy, Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson gibi isimlerle renklendirdiği sevimli komediyi beyazperdeye taşıyor.

Sayfa içeriği:fantastik film izle,bedava film izle,bedava film seyret,bedava film,bedava filmler,yabancı filmler,2006 da gösterime giren filmler,aksiyon filmleri,film seyret,sinema seyret,sinema izle,filmlesi izleme,en güzel filmleri izle,film izlesene,filmi,filimi,macera filmleri,komedi filmleri,komedi filmi izle,yabancı film izle....

FANTASTİK KOMEDİ AKSİYON FİLMİ

MÜZEDE BİR GECE FİLMİNİ İZLE

CD1

















CD2



























CANAVAR EV FİLMİ ANİMASYON FİLMLER


Tür : Animasyon / Macera / Komedi

Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006

Yönetmen : Gil Kenan

Senaryo : Dan Harmon , Rob Schrab , Pamela Pettler

Müzik : Douglas Pipes , Steven Severin

Yapım : 2006, ABD , 91 dk.






Seslendirenler : Steve Buscemi (Nebbercracker) , Nick Cannon (Lister) , Maggie Gyllenhaal (Zee) , Jon Heder (Skull) , Kevin James (Landers) , Jason Lee (Bones) , Sam Lerner (Chowder) , Spencer Locke (Jenny)



Ergenliğe girmeden önceki sıkıntılı dönemin sancılarını çeken DJ Walters’ın kafası, uzun süredir karşı caddedeki ihtiyar Nebbercracker’ın evine takılmıştır. Evin bahçesine atılan herşey garip bir şekilde kaybolmaktadır. DJ Walters ve arkadaşı Chowder, bir gün bizzat, evin bahçeye düşen basket topunu içine çektiğine şahit olurlar. Buna ek olarak bir de ev, arkadaşları Jenny’ yi yutmak isteyince üç çocuk büyük bir korkuya kapılırlar.



Mahalleliyi evde olup biten garip şeyler konusunda inandıramayınca DJ, Chowder ve Jenny bu gizemi çözmeyi üzerlerine alırlar. Mahallelerini Cadılar Bayramı öncesi güvenli bir yer haline getirmek, artık bu üç çocuğun görevidir.



Steven Spielberg ve Robert Zemeckis gibi iki oscarlı sinemacının yönetici yapımcısı oldukları bu animasyon filmi, ‘hareketsel-kavrama animasyonu’ adı verilen yeni bir teknolojiyi kullanarak sinemada, önemli bir başlangıcın da öncülüğünü yapıyor.

Sayfada neler var: animasyon film izle,bedava film izle,bedava izle,izle,izlesene,komedi filmleri izlesene,izlemek istiyorum,film izlesene,komik film izle,komedi filmleri izle,sinema izle,sinema filmi izle,sinema seyret,animasyon komedi filmi izle,animasyon macera filmi izle,yabancı animasyon filmler,bedava animasyon filmi izle,animasyon film seyret,seyretmek istiyorum,izlemek istiyorum...



CD1













CD 1 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA





CD2













CD 2 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Avrupalı Türk




AVRUPALI TÜRK FİLMİ


Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 12 Ekim 2007

Yönetmen : Ulaş Ak

Senaryo : Ulaş Ak , İrfan Tözüm

Görüntü Yönetmeni : Aytekin Çakmakçı

Yapım : 2007, Türkiye





Oyuncular



Cem Davran , Yasemin Kozanoğlu , Sema Öztürk , Kuzey Vargın , Aydemir Akbaş , Murat Soydan , İlknur Soydaş , Aykut Oğut



Avrupa Birliği’ne girme sürecinde toplumsal düzlemde tartışılan “Ne kadar Avrupalı?” ve “Ne kadar Türk?” sorularına bir adamın hayatını merkez alarak mizahi bir bakışla yaklaşan bir film Avrupalı.


Bir Türk kızı ve bir Yunan kızın aşkı arasında bir bocalama yaşayan karakterimiz, Avrupa Birliği sürecinde Türkiye’de yaşanan olaylara da espirili bir bakış açısı getiriyor.

Sayfa içeriği:avrupalı,avrupalı filmi,avrupalı filmi izle,avrupalı filmi seyret,bedava avrupalı filmi izle,yeni filmleri izle,yeni türk filmleri,yeni filmler,film,sinema,izle,izlesene,türkçe filmler,cem davran,cem davran avrupalı filmi,bedava yeni türk filmleri izle,cem davranın filmi,türk komedi filmleri,yasemin kozanoğlu

















“Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca’dır ve yoluna çıkan herşeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır....”

Bu film Internet Explorer'da açılmıyor, sadece Firefox ile açılıyor. Bilgisayarınızda Firefox yüklü değilse yüklemek için alt taraftaki logoya tıklayıp indirebilirsiniz.

Filmleri tam ekran izleyebilmek için videonun alt kısmındaki + simgesine basın.

Diğer Bölümleri izlemek için sol taraftaki partları ileri geri tuşuyla seçin.

Başka link : eğer üstteki video açılmıyorsa bu linki deneyin

TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA










Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008

Yönetmen : Togan Gökbakar

Senaryo : Serkan Altuniğne , Şahan Gökbakar

Yapım : 2008, Türkiye






Oyuncular



Hakan Bilgin , Şahan Gökbakar , Fatma Toptaş , Tuluğ Çizgen , İsmail Hakkı Taslak

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.



Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.



Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek…



FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDEKİ KARE SİMGESİNİ TIKLAYINIZ...


1.KISIM













2.KISIM



















3.KISIM



















FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDEKİ KARE SİMGESİNİ TIKLAYINIZ...




16 Şubat 2009 Pazartesi


Beyaz Melek’ filmi; bir aşkın öyküsüdür.

Bu aşk öyküsü, iki insanın birbirine duyduğu aşk değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkın ve sevginin hikayesidir.

Filmde, doğudan batıya, mekteplisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına sevginin her türlü motifi hem duygusal hem de esprili bir dille anlatılır.
Kalplerimizi ısıtan tüm anlar ve bizi biz yapan tüm değerlerimiz daha önce hiç düşünmediğimiz yada hissetmediğimiz şekilde seyirciyle buluşturulur.

Ve der ki : Sevgi asla yarına ertelenmeyecek, insanoğlunun en büyük ve görkemli eylemidir.



Tam ekran izlemek için buraya tıklayın





Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Uzak filmi İngiltere’de yayımlanan The Guardian gazetesinin “film-müzik” ekiyle birlikte dağıtılan “Ölmeden Önce Seyredilmesi Gereken 1000 Film” listesine girdi.

Filmden “Hüzünlü ve şahane” diye söz eden Guardian eleştirmeni, Uzak’ın yalnızlık ve depresyon üzerine kurulmuş senaryosunun yalın ve berrak olduğuna vurgu yaptı.

Tanıtım yazısında, filmin her iki aktörünün de trajikomik senaryoyu büyük bir başarıyla oynadığı, oyuncuların başarısının seyirciyi filmin içine çekebildiği ve her şeyin çok gerçekçi olduğu belirtildi.

Guardian film eleştirmeni Peter Bradshaw, “Uzak benim anlatamayacağım kadar hayran olduğum, müthiş bir yönetmenin filmidir” dedi.

Bu arada Uzak’ın en iyi 1000 film arasında sayıldığı Guardian’ın harf sırasıyla hazırladığı son film ekinde yer alan diğer ünlü filmlerden bazıları Kuzuların Sessizliği, Singing in the Rain, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Spartacus, Örümcek Adam, Yıldız Savaşları, L Strada, Sunset Bulvarı, Superman, Terminatör, Telma ve Louise, Çingeneler Zamanı, Titanik, Unforgiven oldu.
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriği:film izle,filmler,türk filmi izle,türk filmleri izle,ödül almış türk filmleri,cannes de ödül almış türk filmi izle,bedava türk filmi izle,türk filmi,türk filmleri,yeni türk filmleri,bedava film izle,yüklemeden film izle,online film izle,türk film vidyoları izle,ölmeden önce izlenmesi gereken 1000 film listesine girmiş türk filmi izle....
Film izle- Filmler







Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Uzak filmi İngiltere’de yayımlanan The Guardian gazetesinin “film-müzik” ekiyle birlikte dağıtılan “Ölmeden Önce Seyredilmesi Gereken 1000 Film” listesine girdi.

Filmden “Hüzünlü ve şahane” diye söz eden Guardian eleştirmeni, Uzak’ın yalnızlık ve depresyon üzerine kurulmuş senaryosunun yalın ve berrak olduğuna vurgu yaptı.

Tanıtım yazısında, filmin her iki aktörünün de trajikomik senaryoyu büyük bir başarıyla oynadığı, oyuncuların başarısının seyirciyi filmin içine çekebildiği ve her şeyin çok gerçekçi olduğu belirtildi.

Guardian film eleştirmeni Peter Bradshaw, “Uzak benim anlatamayacağım kadar hayran olduğum, müthiş bir yönetmenin filmidir” dedi.

Bu arada Uzak’ın en iyi 1000 film arasında sayıldığı Guardian’ın harf sırasıyla hazırladığı son film ekinde yer alan diğer ünlü filmlerden bazıları Kuzuların Sessizliği, Singing in the Rain, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Spartacus, Örümcek Adam, Yıldız Savaşları, L Strada, Sunset Bulvarı, Superman, Terminatör, Telma ve Louise, Çingeneler Zamanı, Titanik, Unforgiven oldu.
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriği:film izle,filmler,türk filmi izle,türk filmleri izle,ödül almış türk filmleri,cannes de ödül almış türk filmi izle,bedava türk filmi izle,türk filmi,türk filmleri,yeni türk filmleri,bedava film izle,yüklemeden film izle,online film izle,türk film vidyoları izle,ölmeden önce izlenmesi gereken 1000 film listesine girmiş türk filmi izle....
Film izle- Filmler








On yedinci yüzyılda, Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul'da yaşayan minyatür ustası Eflatun (Serhat Tutumluer), ustalarının kendisine öğrettiklerine karşı gelerek, eşinin ve oğlunun ölümü sonrasında, Batılı tarzda portrelerini çizer. Bu tarz portrelerin İslam dinine aykırı olduğunu düşündüğü için, içinde çelişkili duygular kabaran Eflatun, bir gün zorla bir Osmanlı vezirinin konağına götürülür. Vezir, Eflatun'dan, Osmanlı İmparatorluğu'na karşı ayaklanan Danyal (Nihat İleri) adlı sözde bir şehzadenin, idamından önce Batılı tarzda portresini yapmasını ister.

Çırağı rehin alınan Eflatun, bu emir karşısında vezirin bir grup silahlı adamıyla birlikte Anadolu bozkırlarına doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yolda rastladığı köle kızı Leyla'yı (Melisa Sözen) acıyarak yanına alan Eflatun, taht kavgasının ortasında bir yandan varolma mücadelesi verirken diğer yandan da bu güzel köle kız ile gizliden gizliye bir aşk yaşamaya başlar. Verdikleri kayıplara rağmen şehzade Danyal'ın hapsedildiği kaleye vardıklarında grubu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kavganın ve aşkın imparatorluğunda hayatta kalma savaşı veren Eflatun ve Leyla, hayalle gerçeğin harmanlandığı bu büyülü masalda kendi cennetlerini yaratırlar.
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriği:film izle,filmler,cenneti beklerken,cenneti beklerken filmi izle,cenneti beklerken türk filmi izle,cenneti beklerken türk filmler izle,osmanlı filmini izle,osmanlı filmi izle,bedava izle,bedava film izle,online film izle,online seyret,vidyo izle,türk filmleri seyret,izlettir,izlesene,türkçe filmi izle...
Film izle





Film izle


Son Osmanlı Yandım Ali: Suat Yalaz’ın aynı adlı çizgi romanından sinemaya uyarlanmıştır. İstanbul’un işgal altında olduğu yıllarda Osmanlı külhanbeyi Yandım Ali’nin, Mustafa Kemal Paşa’yla yolunun kesişmesiyle başlayan Kurtuluş Savaşı macerasını anlatan başarılı bir dönem filmi…

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği filmin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Engin Şenkan ve Ukraynalı Anna Babkova rol alıyor.

Kurtuluş Savaşı yıllarında zıpkın bir İstanbul kabadayısı olan Yandım Ali,ülke sorunları ile ilgilenmekten çok çapkınlıkları ile söz edilmektedir. Ancak düşman zalim,düşman acımasızdır.Evli sevgilisi Defne ile kaçarak evlenme planları yapan Yandım Ali'nin yolu bir gün Mustafa Kemal ile kesişir.İşte bu andan itibaren bambaşka bir Yandım Ali kimliği gelişir. Artık sadece vatanını düşünür.Ülkenin bağımsızlığı için çalışır.Cumhuriyetin yapısına çok önemli tuğlalar koyar.
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriğion osmanlı filmi izle,son osmanlı yandım ali filmi izle,son osmanlı filmini izle,son osmanlı yandım ali filmini izle,kenan imirizalıoğlu filmi izle,kenan imirzalıoğlu izle,kenan imirzalıoğlu izlesene,bedava film izle,en çok izlenen türk filmleri izle,bedava film izle,filim izle,kenan imirsalıoğlu filmini izle,filim seyret,film seyret,osmanlı filmi izle,osmanlı tarihi filmi izle....
Film izle
Cd 1


Cd2






Sedat bir gizli servis elemanıdır. Bir amir, bir ağabey, bir dost olarak sevdiği Yıldırım bir süre önce öldürülmüştür. Amirinin kendi servisince öldürüldüğüne inanan Sedat için mesleği her şeyin önünde gelmektedir. İstihbaratçılık yaşamının amacı gibidir. Ancak teşkilat içi çatışmada Sedat da etkisiz bırakılmıştır. Bir boşluğa düşer. Karısı ve çocukları olsa da onlar yaşamında hep ikinci planda kalmışlardır. Onu yaşama yeniden bağlayacak tutkulu bir şey gerekmektedir. O tutkulu ilişkiyi genç bir kız olan Mine’de bulur. Böylece yaşamında çok önem verdiği meslek sevgisinin yerine başka bir ölümcül ilişkiyi, Mine’nin aşkını koyar. Ancak Mine tuhaf biçimde ortadan kaybolur. Ve Sedat, için İstanbul’un labirentlerinde gizemli bir arayış başlar.

Sayfada neler varis ve gece, sis ve gece filmi,sis ve gece filmi izle,sis ve gece filmini izle,sis ve gece filmini izle,filmini izlemek istiyorum,bedava türk filmi izle,bedava türk filmini izlemek istiyorum,türk filmi,türk filmleri,yeni türk filmleri,türk aksiyonu,türk aksiyon filmi izle,türk aksiyon filmleri izleme,izlesene,izlemek istiyorum seyret,bedava izle,bedava film izle,film izlesene,film izlemek istiyorum,türk filim videosu izle,türk vidyo izle,film seyret..
Aksiyon türk filmi izle








Ademin Trenleri

Yönetmen: Barış Pirhasan
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Cem Özer, Ümit Çırak, Derya Alabora, Erkan Taşdöğen, Ezel Akay
Senaryo: İsmail Doruk
Görüntü Yönetmeni: Peter Steuger
Müzik: Ender Akay, Sunay Özgür
Kurgu: Aylin Zoi Tinel
Tür: Drama
Süre: 100 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye


Filmin Konusu :

Küçük bir tren istasyonunda, yaşamlarının kıyısından trenler geçeninsanların arasında, bir çocuğun; Adem'in gözüyle, değerlerin yenidensorgulandığı bir film.
Hasan Hoca, kirletilip yüklüyken terk edilmiş Haceri, ailesinin zulmünden korumak için nikahına alır. Ona hiçbir zaman el sürmez. BununAllah'ın kendisine bir sınavı olduğunu kabul eder ve birgün Hacer'in sahibine döneceğine inanır.
Hoca, onca yoksulluğuna rağmen Hacer'e ve dünyaya getirdiği Fatmacık'a karşılık beklemeden yıllarca bakar.
Ve Hasan Hoca'nın bir Ramazan günü, Manisa'nın uzağındaki birkaçhanelik küçük tren istasyonu olan Karaağaçlı beldesine imam olmasıylaherşey değişir.
Necip ile Şükran'ın oğlu Adem, Hasan Hoca ve ailesinin gelişiyle karmaşık bir hikayenin ortasında bulur kendini.
Önce bu ailenin yıllarca gizledikleri sırrına tanık olur. Sonrasındayaşananlar ve tesadüfler ise, aslında herkesin bir sırrı olduğunuortaya çıkartır. Küçücük istasyonda gizlenenler döner dolaşır Adem'i bulur da, kendisi hakkındaki büyük sırdan habersiz yaşar.
Trenler, şeytanlar, melekler, cennet, cehennem, hepsi birbirine karışır. Günah da, sevap ;
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriği:ademin trenleri,ademin tirenleri,ademin trenleri filmi,ademin trenleri filmini izle,ademin trenleri filmini izlemek istiyorum,ademin trenleri türk filmi seyret,türk filmi,türk filmleri,türk filmleri izle,yeni türk filmleri,bedava türk filmi izle,bedava türk filmleri seyret,seyretmek istiyorum,cem özer,cem özer filmi izle,nurgül yeşilçay,nurgül yeşilçay filmi izle,bedava film izle,bedava izle,film izlesene,yeni türk filmleri izle,film seyret,film seyretsene,türk vidyosu izle,türk filmlerini online izle....
Filmi izle






Gazeteci Abdi İpekçi suikastı ile başlayarak, 12 Eylül 1980 askeri müdahalesine kadar tırmanan terör olaylarını, bu olaylarla başa çıkmaya çalışan siyaseti, ordunun yönetime el koymasını, siyasi liderlerin sürgüne gönderilişlerini ve o süreçte yaşananları konu alan Zincirbozan, dönemi pek bilinmeyen yönleriyle yansıtıyor.

Film adını, 12 Eylül sonrasında bazı siyasilerin mecburi ikamete tabi tutulduğu, Çanakkale’deki Zincirbozan askeri tesislerinden alıyor.
Filmin sitesi
Sayfa içeriği:film izle,filmler,filim izle,filim seyret,yeni türk filmleri izle,film seyret,zincirbozan,zincirbozan filmini izle,zincirbozan türk filmi izle,yeni türk filmleri,yeni türk filmleri seyret,türk tarihi filmi izle,darbe filmini izle,türk siyasi tarihi filmi,bedava ,bedava film izle,bedava türk filmi izle,film izlesene,izlesene,indirmeden film izle,indirmeden türk film izlesene....
Cd1


Cd2






Yönetmen: Mustafa Kara
Oyuncular: Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Arzu Yanardağ, Ali Sürmeli
Senaryo: Ayşe Türk
Görüntü Yön: Ulaş Zeybek
Tür: Dram
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Dağıtımcı: Özen Film

muda doğru çıkılan bu yolculukta kimilerinin amacı; yeni bir dil öğrenmek, ailesine ekonomik açıdan yardım etmek, çocuğuna daha rahat bir gelecek sunmak… Kimilerinin amacı ise; işlediği suçtan kaçmak, macera yaşamaktan başka bir şey değildir…Umut Adası, Türkiye’de yaşadıkları zorlukların üstesinden gelemeyip, çareyi İngiltere’ye göç etmekte arayan ve yolları Londra’da kesişen Asil, Yusuf ve Vildan’ın hikayesini anlatıyor.

Kaçak yollarla İngiltere’ye giden insanların gerçek hikayelerinden yola çıkarak yaşadıkları dramın işlendiği Umut Adası filminin öyküsü, Türkiye’de yaşayan bir çok insana yabancı değil… Umut yolculuğuna katılanların hikayelerini çevrenizde mutlaka duymuşsunuzdur. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında Türkiye’deki ekonomik-sosyal koşulların yetersiz olması, özellikle gençlerimiz arasında Avrupa umutlarının oluşmasında en önemli ögedir. İmkanları elvermediği için kaçak olarak Avrupa ülkelerine gidenlerde, orada yaşadıkları göçmen hayatı, kültürel çatışmalar, kimlik ve aidiyet duygusu bunalımlara yol açtığı kaçınılmaz bir gerçektir. Umut Adası yolcularından bir çoğu yaşadıkları Avrupa ülkelerinde hayalini kurdukları beklentilerden çok uzakta, zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadır. İşte bu amaçla yola çıkan, Umut Adası filmi yapım ekibi ve oyuncuları, bu gerçekliği sinema diliyle beyaz perdeye yansıtarak önemli bir görevi üstlenmiştir.

Özgün hikayesi, Yapımcı Göksel Zeyrek’e ait olan filmi Ayşe Türk senaryolaştırdı. Filmin hazırlık aşaması bir ay gibi kısa bir dönemde tamamlandı. Çekimler Kahramanmaraş-Elbistan’ın Kamışçık Köyü’nde, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Galata’da gerçekleştirildi. Midas Platosu’nda kurulan dekorda iç gemi sahneleri, Kartal açıklarında ise kuru yük gemisi çekimleri yapıldı. İngiltere’deki çekimler Londra ve Haringey bölgesinde, Fransa’daki çekimler ise Dover Sınır Kapısı’nda yapıldı.
Filmin sitesi
Sayfa içeriği:umut adası,umut adası filmi,umut adası filmi izle,umut adası filmini izle,umut adası filmini izle,seyret,avrupa yolculuğu macerası filmi umuda yolculuk filmini izle,izlemek istiyorum,umut adasi filmini izle,izlet izlesene,tam ekran izle,bedava izle,bedava izle,bedava,film izlesene,film izle be,video filmi izle,türk video filmini izle,film seyret,online film izle,yeni türk filmleri,yeni türk filmi,yeni türk filmini izle...
Cd1

CD 1 TAM EKRAN İZLE

Cd2

CD 2 TAM EKRAN İZLE





Yönetmen: Mustafa Kara
Oyuncular: Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Arzu Yanardağ, Ali Sürmeli
Senaryo: Ayşe Türk
Görüntü Yön: Ulaş Zeybek
Tür: Dram
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Dağıtımcı: Özen Film

muda doğru çıkılan bu yolculukta kimilerinin amacı; yeni bir dil öğrenmek, ailesine ekonomik açıdan yardım etmek, çocuğuna daha rahat bir gelecek sunmak… Kimilerinin amacı ise; işlediği suçtan kaçmak, macera yaşamaktan başka bir şey değildir…Umut Adası, Türkiye’de yaşadıkları zorlukların üstesinden gelemeyip, çareyi İngiltere’ye göç etmekte arayan ve yolları Londra’da kesişen Asil, Yusuf ve Vildan’ın hikayesini anlatıyor.

Kaçak yollarla İngiltere’ye giden insanların gerçek hikayelerinden yola çıkarak yaşadıkları dramın işlendiği Umut Adası filminin öyküsü, Türkiye’de yaşayan bir çok insana yabancı değil… Umut yolculuğuna katılanların hikayelerini çevrenizde mutlaka duymuşsunuzdur. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında Türkiye’deki ekonomik-sosyal koşulların yetersiz olması, özellikle gençlerimiz arasında Avrupa umutlarının oluşmasında en önemli ögedir. İmkanları elvermediği için kaçak olarak Avrupa ülkelerine gidenlerde, orada yaşadıkları göçmen hayatı, kültürel çatışmalar, kimlik ve aidiyet duygusu bunalımlara yol açtığı kaçınılmaz bir gerçektir. Umut Adası yolcularından bir çoğu yaşadıkları Avrupa ülkelerinde hayalini kurdukları beklentilerden çok uzakta, zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadır. İşte bu amaçla yola çıkan, Umut Adası filmi yapım ekibi ve oyuncuları, bu gerçekliği sinema diliyle beyaz perdeye yansıtarak önemli bir görevi üstlenmiştir.

Özgün hikayesi, Yapımcı Göksel Zeyrek’e ait olan filmi Ayşe Türk senaryolaştırdı. Filmin hazırlık aşaması bir ay gibi kısa bir dönemde tamamlandı. Çekimler Kahramanmaraş-Elbistan’ın Kamışçık Köyü’nde, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Galata’da gerçekleştirildi. Midas Platosu’nda kurulan dekorda iç gemi sahneleri, Kartal açıklarında ise kuru yük gemisi çekimleri yapıldı. İngiltere’deki çekimler Londra ve Haringey bölgesinde, Fransa’daki çekimler ise Dover Sınır Kapısı’nda yapıldı.
Filmin sitesi
Sayfa içeriği:umut adası,umut adası filmi,umut adası filmi izle,umut adası filmini izle,umut adası filmini izle,seyret,avrupa yolculuğu macerası filmi umuda yolculuk filmini izle,izlemek istiyorum,umut adasi filmini izle,izlet izlesene,tam ekran izle,bedava izle,bedava izle,bedava,film izlesene,film izle be,video filmi izle,türk video filmini izle,film seyret,online film izle,yeni türk filmleri,yeni türk filmi,yeni türk filmini izle...
Cd1

CD 1 TAM EKRAN İZLE

Cd2

CD 2 TAM EKRAN İZLE






Hersey, Avustralya'da kuraklik ve kanguru saldirilari neden ile yurtlarindan goc etmek zorunda kalan Dalamanogullar'in, Fransa'ya goc etmek uzere yola ciktiklarinda onlerine cikan kopegin yollarini degistirmesi ile kendilerini Anadolu'da bulmasi ile baslar. Anadolu Bizans Hukumdarligi altindadir. Imparator Illetyus ruyasinda kucuk bir cocuk tarafindan oldurulecegini gorur ve tiz emreder "butun yeni dogan cocuklar oldurule". Kucuk bir obada yasayan Super Gazi (ve sulalesi) karisina cocuklarini emin bir yere goturmesini soyler .Karisi yeni dogan cocugunu bir sepete koyar ve nehre salar. Cocuk nehirde yol ala dursun bu arada Bizans'ta cok sey degismistir. Magdure Hatun ile Markus Antonyus arasindaki ask alevlenmistir. Emanuel de Yetisbey'e epey comert davranmaktadir. Dalamanogullari zindan basip adam kurtarmaya calisirken sepetteki bebek buyumus kocaman adam olmustur ve nehirde yol almaya devam etmektedir . Sonunda nehirde gitmeye devam eden Giderbey de bir nehir kavsaginda uzerine sogru gelmekte olan sepet icinde gelinlikli bir kiz bulur.
FİLMİ BEDAVA İZLE
CD 1


CD 1 TAM EKRAN İZLE

CD 2

CD 2 TAM EKRAN İZLE

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.

Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.



Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız





Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 21 Aralık 2007

Yönetmen : Menno Meyjes

Senaryo : Seth Bass , Jonathan Tolins

Yapım : 2007, ABD , 108 dk.



Küçüklüğünde sıra dışı bir çocuk olan David Gordon, bilimkurgu yazarı olmuştur. Nişanlısı öldükten sonra,zeki fakat sorunlu bir çocuk olan 6 yaşındaki Dennis’i evlât edinmeye karar verir ve onu tüm tuhaflıklarına rağmen sever. Dennis Mars'tan geldiğini düşünmektedir.



Uzayla ilgilenen ve toplumdan uzak yaşayan David ve Dennis, bu özelliklerinden dolayı yakınlaşırlar. Aralarında özel bir bağ oluşan bu ikiliyi ayırmak isteyen Sosyal Hizmetler, çocuğun evden kaçmasına sebep olur.



K-Pax gibi filmlerden hoşlananları mutlu edecek bir filme benzeyen Martian Child, "uzaylı" temasının yanında, esas olarak çocuk sevgisi, toplum yapısı gibi konulara değinen sıcak bir hikayeye sahip.



CD1












CD 2













CD 3
















Karartma - Online Full Film İzle








Yönetmen: Rigoberto Castañeda
Yapım Yılı: 2007
Firma: Morabito Picture Company
Süre: 2 saat 00 dk
Dil: Türkçe Dublaj
Ülke: Amerika
Tür: Korku, Gerilim,
Oyuncular: # Amber Tamblyn # Aidan Gillen # Armie Hammer # Katie Stuart
Müzik: Reinhold Heil , Johnny Klimek
Senaryo: Ed Dougherty
Yapımcılar: David Bergstein , Michael Cerenzie , Giuseppe Cioccarelli

KONUSU

Gençbir kadın olan Claudia ölmekte olan büyükannesinin son isteği olanresmialmak üzere acele bir şekilde eve dönmek üzere yola çıkar.Tommyadındagenç bir adam kız arkadaşı Francesca’yı kumarbaz ve ayyaşbabasının kötümuamelelerinden kurtarmak için kaçma plan yapar ve eveeşyalarınıtoplanmak üzere yola çıkar.Karl çok gizli bir sırrı kızı evegelmedenönce temizlemek için bir an önce eve doğru yola çıkar. Her üçüde, kendidünyalarında çok acil işleri olan kişilerdir. Fakat üçü debindikleribir asansörde tuzağa düşerler ve tam bir hayatta kalmamücadelesi başlar.


Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3










harika bir film süperr...o kızın cesaretinden dola...

Stuck



http://media.movieweb.com/galleries/5374/posters/poster1.jpg

Tür : Korku / Gerilim

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Stuart Gordon

Senaryo : John Strysik , Stuart Gordon (Kitap)

Yapım : 2007, Kanada / ABD / İngiltere

Süre:94 dk.







Osmanli Cumhuriyeti







1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor. Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla cumhuriyet değil Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, ülkede yabancıların toprakları paylaşması, Ankara’nın başkent olmaması, padişahın olması, hükümetin AB yanlısı olması, tabelaların, plakaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın sürgüne gönderilmesi, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik hikayeler ve ayrıntılar yer alacak. Filmin ikinci yarısında ise Atatürk’ün var olduğu bir Cumhuriyet anlatılıyor.

Let The Right One In





Oskar Stockholm'un banliyölerinde yaşayan, çevresi tarafından pek aldırış edilmeyen 12 yaşında bir çocuktur. Oldukça sıradışı bir kız olan Eli'ye aşıktır. Oskar, güneş ışığına dayanamayan, geceleri dışarı çıkan Eli'nin sırrını öğrenir. Onun başka insanların kanına muhtaç olan bir vampir olması Oskar'ı bir seçimin eşiğine getirir. romantizmin vampirizm ile harmanlandığı, 2008 isveç yapımı korku filmi. gerilim-korku sineması klişelerle beslenmeye başladı ve insanlar sıkıldı. ama bu film türüne yeni bir renk verecek gibi gözüküyor.

Gomorra





Son yılların en iyi mafya filmi olan Gomorra, Napolili mafya benzeri bir örgüt olan Camarro'yla uğraşacak kadar cesur olduğu için ülkesi İtalya'da bir kahraman kabul edilen Roberto Saviano'nun kitabından uyarlanmış. Gomorra, bu zalim ve yozlaşmış dünyada, binlerce cinayet ve sayısız suçun sorumlusu Camorra hesabına çalışan beş adamın öyküsünü birbirine bağlayan vahşi ve epik bir film. İnandırıcı, büyüleyici ve ürkütücü bir tarzda çekilen Gomorra, bu kanlı örgütün içyüzünün yanı sıra İtalya'da moda, çöp toplama ve uyuşturucu trafiği gibi çeşitli iş kollarının dışında siyaset ve finans sektörünün pisliğe ne kadar bulaştığını da gösteriyor.