16 Şubat 2009 Pazartesi



Ademin Trenleri

Yönetmen: Barış Pirhasan
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Cem Özer, Ümit Çırak, Derya Alabora, Erkan Taşdöğen, Ezel Akay
Senaryo: İsmail Doruk
Görüntü Yönetmeni: Peter Steuger
Müzik: Ender Akay, Sunay Özgür
Kurgu: Aylin Zoi Tinel
Tür: Drama
Süre: 100 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye


Filmin Konusu :

Küçük bir tren istasyonunda, yaşamlarının kıyısından trenler geçeninsanların arasında, bir çocuğun; Adem'in gözüyle, değerlerin yenidensorgulandığı bir film.
Hasan Hoca, kirletilip yüklüyken terk edilmiş Haceri, ailesinin zulmünden korumak için nikahına alır. Ona hiçbir zaman el sürmez. BununAllah'ın kendisine bir sınavı olduğunu kabul eder ve birgün Hacer'in sahibine döneceğine inanır.
Hoca, onca yoksulluğuna rağmen Hacer'e ve dünyaya getirdiği Fatmacık'a karşılık beklemeden yıllarca bakar.
Ve Hasan Hoca'nın bir Ramazan günü, Manisa'nın uzağındaki birkaçhanelik küçük tren istasyonu olan Karaağaçlı beldesine imam olmasıylaherşey değişir.
Necip ile Şükran'ın oğlu Adem, Hasan Hoca ve ailesinin gelişiyle karmaşık bir hikayenin ortasında bulur kendini.
Önce bu ailenin yıllarca gizledikleri sırrına tanık olur. Sonrasındayaşananlar ve tesadüfler ise, aslında herkesin bir sırrı olduğunuortaya çıkartır. Küçücük istasyonda gizlenenler döner dolaşır Adem'i bulur da, kendisi hakkındaki büyük sırdan habersiz yaşar.
Trenler, şeytanlar, melekler, cennet, cehennem, hepsi birbirine karışır. Günah da, sevap ;
Filmin wikipedia sayfası
Sayfa içeriği:ademin trenleri,ademin tirenleri,ademin trenleri filmi,ademin trenleri filmini izle,ademin trenleri filmini izlemek istiyorum,ademin trenleri türk filmi seyret,türk filmi,türk filmleri,türk filmleri izle,yeni türk filmleri,bedava türk filmi izle,bedava türk filmleri seyret,seyretmek istiyorum,cem özer,cem özer filmi izle,nurgül yeşilçay,nurgül yeşilçay filmi izle,bedava film izle,bedava izle,film izlesene,yeni türk filmleri izle,film seyret,film seyretsene,türk vidyosu izle,türk filmlerini online izle....
Filmi izle




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder