17 Şubat 2009 Salı



DEHŞET GEZEGENİ KORKU FİLMİ İZLE

Tür : Aksiyon / Korku / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2007
Yönetmen : Robert Rodriguez
Senaryo : Robert Rodriguez
Görüntü Yönetmeni : Robert Rodriguez
Müzik : Graeme Revell , Robert Rodriguez , Carl Thiel
Yapım : 2007, ABD


Oyuncular

Rose McGowan (Cherry Darling) , Freddy Rodríguez (El Wray) , Michael Biehn (Şerif Hague) , Jeff Fahey (J.T.) , Quentin Tarantino (Tecavüzcü) , Bruce Willis (Lt. Muldoon) , Rebel Rodriguez (Tony Block) , Michael Parks (Earl McGraw) , Nicky Katt (Joe) , Rosario Dawson (Abernathy)

William ve Dakota Block, bir gece arka bahçelerinden gelen seslerle uyanırlar. Neler olduğunu anlamak için dışarı çıktıklarında karşılaştıkları manzara dehşet vericidir.

Yaşanan bir patlama sonucu, ortalığa garip bir gaz yayılmıştır ve bu gazı soluyan insanlar, şiddet düşkünü canilere dönüşmüşlerdir. Giderek saldırganlaşan insanlar ortalığa dehşet saçmaktadırlar. Saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry ve eski erkek arkadaşı Wray’nin de William ve Dakota’ya katılması ile birlikte olayların gizemini araştırmaya başlarlar.

Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino’nun iki film birden projesi olarak birlikte çektikleri Grindhouse’un Rodriguez yönetimindeki ikinci parçası olan Dehşet Gezegeni, eleştirmenler tarafından da başarılı bir çalışma olarak değerlendirildi. Özellikle Frank Miller uyarlaması Günah Şehri’nden sonra yönetmenin çalışmaları sinemaseverlerde büyük bir merak uyandırıyor.

Sayfa içeriği:korku filmi,korku filmleri,bedava izle,bedava,film izlesene,,bedava film izle,online film izle,film seyret,sinema izle,video,izle,bedava video,yüklemeden film izle,internetten film izle,dehşet gezegeni,yni korku filmleri,2007 korku filmleri,yeni filmler,2007 de gösterime giren filmler,bedava film izle,filmler


CD1

CD 1 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA

CD2

CD 2 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA
CD3

CD 3 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder