28 Şubat 2009 Cumartesi

RECEP İVEDİK 2 DVD KELİTESİNDE İZLEYİN !








Recep İvedik 2 (2009) DVD Görüntü Az.Ekip Farkıyla

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 13 Subat 2009

Yönetmen : Togan Gökbakar

Senaryo : Sahan Gökbakar , Serkan Altunigne , Togan Gökbakar

Yapim : 2009, Türkiye

Oyuncular

Sahan Gökbakar ( Recep Ivedik ) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çagri Büyüksayar (Ali Kerem)

KONUSU

Recep Ivedik’ingüldüren, tartismalari da düsündürenmaceralari ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi vebitmeyen arzulari da onunla. Arzulari neler? Torunu Recep’in adamolamasini istiyor. Bir isi olsun, maasi olsun, sevgilisi olsun, mutluolsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Gise rekorlari kiran sansasyonel TVkarakteri Recep Ivedik İkinci filmiyle üzerine yapilan tartismalari alevlendirecege benziyor.




BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2



@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3



@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4



İYİ SEYİRLER


Korkunc 1 Film 4

korkuncbırdılm

BÖLÜM 1




BÖLÜM 2


İYİ SEYİRLER

RECEP İVEDİK 2 DVD KELİTESİNDE İZLEYİN !








Recep İvedik 2 (2009) DVD Görüntü Az.Ekip Farkıyla

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 13 Subat 2009

Yönetmen : Togan Gökbakar

Senaryo : Sahan Gökbakar , Serkan Altunigne , Togan Gökbakar

Yapim : 2009, Türkiye

Oyuncular

Sahan Gökbakar ( Recep Ivedik ) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çagri Büyüksayar (Ali Kerem)

KONUSU

Recep Ivedik’ingüldüren, tartismalari da düsündürenmaceralari ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi vebitmeyen arzulari da onunla. Arzulari neler? Torunu Recep’in adamolamasini istiyor. Bir isi olsun, maasi olsun, sevgilisi olsun, mutluolsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Gise rekorlari kiran sansasyonel TVkarakteri Recep Ivedik İkinci filmiyle üzerine yapilan tartismalari alevlendirecege benziyor.




BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2



@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3



@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4



İYİ SEYİRLER


25 Şubat 2009 Çarşamba

ım legen -ben efsaneyim

Türkçe seslendirme

imdb puanı : 7.2/10

Yapım : 2007, vizyon:2008

Ülke: ABD

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Korku / Psikolojik

Yönetmen : Francis Lawrence

Oyuncular : Will Smith, Dash Mihok, Salli Richardson, Alice Braga, Paradox Pollack, Marin Ireland, April Grace, Darrell Foster, Charlie Tahan, Thomas J. Pilutik, Willow Smith, Joanna Numata.

Yapımcı : Akkiva Goldsman, David Heyman, Michael Tadross, Erwin Stoff

Süre : 1 saat, 41 dk


“Benim adım Robert Neville. New York şehrinde hayatta kalan biriyim. Sesimi duyan biri varsa…herhangi biri. Lütfen. Yalnız değilsin”



Robert Neville, çokbaşarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı kısa zamanda yok edeceği düşünülen ve gene insan yapımı olan önüne geçilemez virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanlanlığın yok oluşuna sebeb olmuş ve Neville New York’ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır.


Fakat Neville’in durumu çok zordur belki de dünya üzerindeki tek insan da kendisidir. Eski insan - yeni mutantlardan kaçmakta ve hastalığı tedavi etmeye dur durak bilmeden çaba harcar.


Üç yıl boyunca dolaşır, salgından kurtulan birilerini arar , yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışır, sadece bir insan bir insan bile yeterlidir.


Kırmızı Sis

Yönetmen: Paddy Breathnach
Senaryo: Spence Wright
Gösterim Tarihi: 2009 (USA)

Tür: Korku - Gerilim

Filmin Konusu : Gençbir doktor adayı olan Catherine sınıf arkadaşlarıyla birlikte partidüzenler. Bu partiye davetsiz olarak okulun spastik çocuğuKenneth’te gelir. Kenneth arkadaş çevresinde sevilmeyen ve herzaman alay konusu olan biridir. Catrine’in arkadaşları onu partidenkovarlar fakat Kenneth’in elinde onların hastaneden gizlice aldıklarıhapların olduğu video görüntüsü vardır. Onun bugörüntüleri kendilerine karşı kullanmasını engellemekiçin bir plan
yaparlar fakat yaptıkları bu plan onların tek-tek hedef haline gelip esrarengiz bir şekilde ölmelerine neden olur.







dünyanın en iyi yüz golü

http://img209.imageshack.us/img209/631/gparade1wr5.jpg

Dünyanın En İyi 100 Golü - Goal Parade

ERCAN TANER’İN ANLATIMIYLA
MARADONA, ZIDANE, ZICO, HAGI, ROBERTO CARLOS, VAN BASTEN, TREZEGUET, GASCOIGNE VE PAPIN GİBİ
FUTBOLUN EN BÜYÜK OYUNCULARINDAN MUHTEŞEM GOLLER…


BU GOLLERİN İÇİNDE BİR GOL VAR Kİ, DÜNYA FUTBOLU HALA BU GOLÜ KONUŞUYOR… DÜNYA KUPALARININ EN GÜZEL GOLLERİNDEN BİRİ BU… BAKALIM 1. SIRADAKİ GOLÜ TAHMİN EDEBİLECEK MİSİNİZ?












hancock izle


Hancock FilmiOnlıne Full İzle .
Cd 1 İzle
Cd 2 İzle

iron man demir adam

[iron+man.jpg]

Bedava Film indir :

Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 1
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 2
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 3
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 4
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 5
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 6
Iron Man - Demir Adam Bedava Film indir - Part 7

omar filmini full izle


http://media.okino.org/films/2008/novaja_zemlja/posters/1.jpg

Konusu:Sene 2013. İdam cezası tüm dünyada kaldırılmış, hapishanelerde artık yer kalmamıştır. Sayıları git gide artan müebbet mahkumlarının ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntlar başlamıştır. Dünya ülkeleri, bu duruma çözüm olarak düşündükleri “Novaya Zemlya” preojesi kapsamında, en azılı mahkumlarını ıssız bir adaya gönderme kararı alır. İlk denekler Rusyadan gider.

Amaç mahkumların orada kendilerine yeni bir hayat kurmayı başarıp başaramayacaklarını görmektir.
Filmi İzlemek İçin Devamını Okuyun















yargısız infaz






Yargısız İnfaz - Rendition

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : Kelley Sane
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Paul Hepker
Yapım : 2007, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi) , Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi) , Aramis Knight (Jeremy El-Ibrahimi) , Rosie Malek-Yonan (Nuru El-Ibrahimi) , Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman) , Moa Khouas (Khalid El-Emin) , Alan Arkin (Senatör Hawkins) , Peter Sarsgaard (Alan Smith)

Konusu:
Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı Anwar El- Ibrahim, yasadışı olarak bir mahzende saklı tutulur. Kimya mühendisi olan El- İbrahim’e burada türlü işkenceler yapılır. Karısı Isabelle El Ibrahim ise bu belirsiz bekleyişe dayanamaz ve kocasının izini sürmeye başlar.

CIA’e analist olarak giren Douglas’ın ise, gireceği ilk soruşturma bu olmuştur. El- Ibrahim’e uygulanan şiddet arttıkça, Douglas vicdanının sesinden rahatsız olacak ve yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

Toronto Film Festivali’nde gösterilmiş olan ve Amerika’nın gün geçtikçe daha da sertleşen politikalarını eleştirmeyi kendine hedef edinmiş olan bu filmin, böyle bir hedef için özellikle senaryo açısından zayıf kaldığı söyleniyor.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE


indiana jones izle full onlline

"http://img103.imageshack.us/img103/4083/ndianajonesxi2lm0.jpg" border="0" width="400" />

Senaryo : David Koepp

Yönetmen:Steven Spielberg

Yapımcı :George Lucas



Tür: Aksiyon, Macera



Filmin Konusu : Yıl 1957… ABD ile Sovyet Rusya’nın Soğuk Savaş yıllarının en yoğun olduğu dönemler… Indiana Jones ve maceraperet ruhlu genç bir arkeolog olan Mutt, insanlık tarihinin en görkemli arkeolojik keşiflerinden birisi olabilecek; büyünün, batıl inançların ve korkunun efsanevi objesi olarak tanınan Akator’un Kristal Kafatası’nı bulmak için birlikte Peru’ya giderler…



Ancak, Sovyet ajanları da Kristal Kafatası’nın peşindedir. Sovyet ekibinin başında da soğuk ve acımasız güzel ajan Irina Spalko vardır. Irina, yönettiği seçkin askeri ekiple birlikte, Kristal Kafatası’nı ele geçirip sırlarını çözebildikleri takdirde Sovyetler’in dünyaya hükmedeceğine inanmaktadır…


CD 1










CD 2








hostel 2 izle




Filmi Tam Ekran İzlemek İçin Sag Alt Köşedeki Kare İşaretine Tiklayiniz.

Filmin Konusu :

Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder.

Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?










orji cinayetler

























Tür:Polisiye-Dram-Suç

Yapım:2008,ABD

Süre: 110 dakika

Gösterim Tarihi:26 Eylül 2008

Konusu:New York polis departmanında çalışan iki deneyimli dedektif, her ne kadar hazır olmasalar da emekli olmak üzeredirler. Emekli olmadan önce kendilerine son bir iş daha verilir. İki ortak, hukuki sistemin açıklarından yararlanarak yasa dışı yollardan huzuru sağlamaya çalışan ve suçluları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir seri katilin izini sürmeye başlar. Righteous Kill, 1995 yılında çekilen Michael Mann filmi Heat setinde araları bozulduğu söylenen ve çekimler boyunca son sahne dışında aynı karede göremediğimiz iki usta aktör Robert de Niro ve Al Pacino'nun yan yana oynadığı ilk film. Tarihi önemi yansıtır




















Kill Bill Volume 2





Konu : Düğününden kısa süre önce beş kişilik çetenin acımasız saldırısı sonucu öldüğü sanılan ama dört buçuk yıl komada kaldıktan sonra hayata dönen Gelin, intikam alma yolunda planlarına devam etmektedir.

İlk filmde beş kişiden ikisini bulup öldürdükten sonra artık sıra, Elle Driver, Budd ve son olarak da çetenin lideri Bill'e gelecektir.

Bu zorlu yolculuk sırasında ilk filmde gördüğümüz saldırının nedenlerini ve çete üyelerinin gerçek kimliklerini öğreniriz.


Filmi İzlemek İçin Üstteki İzle Resmine Tiklayiniz...


Online İzle, Full İzle, Film İzle, Full Seyret, Filmini İzle-Kill Bill Volume 2 Filmini Full Online İzle

sex and city

sex and city

















Av PArtisi






Tür : Gerilim / Dram / Macera
Gösterim Tarihi :14 Eylül 2007
Yönetmen : Richard Shepard
Senaryo : Richard Shepard
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2007, ABD / Bosna-Hersek

Tecrübeli ama gözden düşmüş bir gazeteci ile mesleğe yeni başlamış genç bir gazeteci, yanlarına işinde çok iyi olan bir kameramanı da alarak tamamen kişisel çabaları ila Bosna'ya, savaşın bir numaralı suçlularından Radovan Karadzic'i aramaya giderler. Fakat bu ülkede atacakları her adım, büyük tehlikeler içermektedir.

Yanlışlıkla CIA timi zannedilmeleri ile peşinde oldukları hedefleri tarafından da farkedilecek ve kendilerini yem durumuna sokacaklardır. Artık sadece amaçları değil, hayatları da tehlikededir


























wanted filmini full izle




Yönetmen Timur Bekmambetov
Senaryo Michael Brandt, Derek Haas
Oyuncular James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp, Common, Angelina Jolie
Filmin Türü Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı Wanted
Yapımcı Firma Kickstart Productions
Yapım Yılı 2008
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce




Filmin Konusu
.
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar.














  • 24 Şubat 2009 Salı

    Amerikan pastası

    "http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-2084723847778258882&hl=en&fs=true" />




    altın pusula

    "http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.7.1" />

    korkunc 1 film full izle

    "http://www.megavideo.com/v/YITAKMHPac725b6be3f2225634833c6b5726935f.3952859769.0" />

    23 Şubat 2009 Pazartesi

    AdaLet SavaŞçıları izle

    12 maymun filmini full izle

    22 Şubat 2009 Pazar

    isYan Filmini Full izle




    Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
    Gösterim Tarihi : 2 Nisan 2004
    Yönetmen : Kurt Wimmer
    Senaryo : Kurt WimmerGörüntü Yönetmeni : Dion






    Korkusuz Filminiz izLe



    Filmin Konusu

    Fok Yuanjia (Li) Çin'de dünyaca tanınmış dövüşçü olan babasının mirasını devam ettirmeyi hayal etmektedir. Fakat, bu amacını gerçekleştirdikten sonra, başına gelen trajik bir olay yüzünden bir kaç seneliğine ortadan kaybolur. Ve ülkesinin onurunun söz konusu olduğu uluslararası bir turnuvaya kadar kendisinden haber alınamaz.





    Bedava Türk film izle



    Tür : Komedi / Dram
    Gösterim Tarihi : 19 Mayıs 2006
    Yönetmen : Neco Çelik
    Senaryo : Haluk Özenç
    Görüntü Yönetmeni : Markus Ziegler
    Müzik : Jingle House
    Yapım : 2005, Türkiye , 90 dk.

    Oyuncular

    Metin Akpınar (Resul) , Haluk Bilginer (Muhtar) , Ata Demirer (Güngör) , Özkan Uğur (Fazıl Bir) , Eyşan Özhim (Kader Sayar) , Janset (Pelin) , Cezmi Baskın (Marcel) , Aysun Kayacı (Yasemin) , Erhan Yazıcıoğlu (Adnan Arsev) , Ali Sunal (Erhan)
    “Le Chic” adlı bir Fransız restoranında 15 dakika içinde gelişen ve tamamına eren olayların aktarıldığı “Kısık Ateşte 15 Dakika”; uzun zamandır biraraya gelmesi beklenen iki büyük tiyatrocuyu, Metin Akpınar ve Haluk Bilginer’i buluşturuyor. Cinayetten hapis yatmış kör bir heykeltraş olan Resul’ün, ünlü oyuncu Kader’in, Kader’i filminde zorla oynatmak için canlı bombaya dönüşen çatlak yönetmen Fazıl Bir’in, sanat müziğinin çileli emekçisi Güngör’ün, Güngör’ün bir kaybedene dönüşmesini sağlayan beceriksiz menajer Muhtar’ın yolları sıradan bir restoranda kesişir ve sıradışı olaylar patlak verir. Birkaç dakika içinde kesişen hikayeler, şaşırtıcı bir finale doğru sürüklenir.

    Yönetmenliğini kısa filmleriyle adından söz ettirmeyi başaran Neco Çelik’in yaptığı “Kısık Ateşte 15 Dakika”; incelikli bir senaryoya dayanan, çok az mekânda ve çok kısa bir süre zarfında geçen, Türk Sineması’nın pek el atmadığı, 40′lı yıllardaki Amerikan komedisi tarzına yakın duran yapısı ve sayısız konuk oyuncusuyla uzun zamandır beklenen bir komedi filmi

    Filmin sitesi

    Sayfada neler var:bedava film izle,bedava,sinema izle,internetten film izle,online film izle,yeni filmikısık ateşte 15 dakika,kısık ateşte 15 dakika filmi,kısık ateşte 15 dakika filmi izle,kısık ateşte onbeş dakika filmi izle,filmler,film izle,komik türk filmi,komik türk filmi izle seyret,türk komedi filmi,turk komedi filmi,izlesene,film izlesene,bedava film izlesene,son çıkan türk komedi filmleri.....

    KISIK ATEŞTE 15 DAKİKA FİLMİ İZLE


    FİLMİ TAM EKRAN İZLE










    Yetimhaneden ayrıldıktan sonra başları bir türlü dertten kurtulmayan Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki ve Kamil, hırsızlık yapmaya başlar. Bu birbirinden beceriksiz beş hırsızın komik maceraları.



    Birbirinden beceriksiz 5 sabıkalı Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki, Kamil’in komik maceralarını anlatan filmin senarist ve yönetmeni MURAT ASLAN. 5 hafta süren çekimlerde yaklaşık 1.000 kişilik figürasyon kullanıldı. Filmin çekimleri sesli olarak, İstanbul’da 25 ana mekanda gerçekleştirildi. Mekanların bir kısmı Mustafa Ziya Ülkenciler’in sanat yönetmenliğinde sıfırdan inşa edildi.

    Sayfada neler var:maskeli beşler,bedava film izle,bedava filmler,maskeli beşler filmi,maskeli beşler intikam peşinde,maskeli beşler izle,türk komedi filmleri,film izlesene,online film izle,yüklemeden film izle,sinema izle,türk filmleri izle,yeni türk filmleri,maskeli beşler izle,film seyret,maskeli beşler seyret...



    MASKELİ BEŞLER İZLE




    Bedava film izle

    Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.



    FİLMİ TAM EKRAN İZLE

    Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane (Bruce Willis), karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster (Lustin Long)isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar. Greg Pope (Timothy Olyphant) tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir.

    CD 1




    CD 1 TAM EKRAN İZLE

    CD 2 İZLE

    CD 2 TAM EKRAN İZLE

    Sawaş KraLLarı

    Sayfada neler var:jet lee,bedava film izle,bedava film izlemek iztiyorum,en iyi filmleriyabancı filmler,film izlemek istiyorum,film izlesene,bedavajet lee filmi izle,jet li filmi izle,jet li son filmi izle,jet lii filmleri,bedava film izle,savaş kralları,savaş kralları filmi izle,savaş kralları filmini izle,izleme,izlesene,izlemek istiyorum,bedava jet lee filmi izle,savaş filmleri izle,savaş filmi izle,savaşçı kral filmi izle,savaşçı filmini izle...

    FİLMİ TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN VİDEO PENCERESİNDE KARE SİMGESİNİ TIKLAYINIZ..

    SAVAŞ KRALLARI 1.KISIM İZLE
    SAVAŞ KRALLARI 2.KISIM İZLE
    SAVAŞ KRALLARI 3.KISIM İZLE
    SAVAŞ KRALLARI 4.KISIM İZLE
    SAVAŞ KRALLARI 5.KISIM İZLE



    Tür : Romantik / Dram
    Gösterim Tarihi : 16 Eylül 2005
    Yönetmen : Ron Howard
    Senaryo : Cliff Hollingsworth , Akiva Goldsman
    Görüntü Yönetmeni : Salvatore Totino
    Müzik : Thomas Newman
    Yapım : 2005, ABD , 144 dk.

    Oyuncular

    Russell Crowe (Jim Braddock) , Renée Zellweger (Mae Braddock) , Connor Price (Jay Braddock) , Craig Bierko (Max Baer) , Paul Giamatti (Joe Gould) , Paddy Considine (Mike Wilson) , Rosemarie DeWitt (Sara Wilson) , Alicia Johnston (Alice Fox) , Chuck Shamata (Peder Rorick)
    Amerikan tarihinin en büyük efsanelerinden İrlanda asıllı boksör James Braddock’un gerçek yaşam hikayesi.

    1930’ların Amerika’sında hayatta kalmak oldukça zorlaşmıştır. Hayattaki en büyük isteği gerçek bir boksör gibi yaşamak olan Jim, ailesine bakabilmek için sporu bırakmış ve limanlarda işçi olarak çalışmaya başlamıştır. Ancak günün birinde talih Jim’in yüzüne güler ve ağır sıklet boks şampiyonu Max Bear’ın karşısına çıkma şansı tanır. Jim’e istediği ünvanı getirecek olan maç tam 15 raund sürer. Sonunda Jim bir efsaneye dönüşür. Ama acaba ünü hayatından neler götürecektir?

    Film Renée Zellweger’i, Oscarlı ekip Ron Howard-Russell Crowe’la bir araya getiriyor...

    Sayfa içeriği:romantik film izle,romantik filmler,bedava film izle,yabancı romantik filmler,bedava romantik film izle,yabancı film,yabancı film izle,internetten film izle,filmler,film izlesene,filmleri izle,film bak,bedava yabancı film izle,yabancı filmler,internetteki filmler,eski güzel filmler,aşk,sevgi,arkadaşlık.....

    FİLM İZLE

    ROMANTİK DRAM FİLMİ CİNDRELLLE MAN

    TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLA




    Bölüm 1 İZLE

    Bölüm 2 İZLE